EUROLUX ZONWERING

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN

Screens  

De vlakhangende zonwering werd oorspronkelijk ontworpen voor grote projecten zoals scholen, ziekenhuizen en kantoorgebouwen, doordat het scherm verticaal valt, is de invloed van de warmte op de gevelstructuur vrijwel minimaal. Dit produkt is nu een van de meest populaire zonwering bij de particulier. Door het gebruik van glasvezeldoek (in diverse kleuren) blijft het zicht van binnen naar buiten behouden. Screens is de oplossing tegen een laaghangende zon.

Verticale screens zijn tegenwoordig een voordelige en populaire manier van zonweren. Ook prima te automatiseren met Somfy producten. Screen zonwering is in de basis een verticale vlakhangende zonwering die tussen twee geleiders naar beneden schuift.

De screens filteren het zonlicht voor minstens 85%. Zonlicht wordt bij een laagstaande zon tegengehouden door de screen zonwering doordat je een automatisch positie kunt instellen. Het speciale doek zorgt ervoor dat uw zicht naar buiten zoveel mogelijk behouden blijft maar dat tegelijkertijd het zicht naar binnen minimaal is. 

Bedieningen screen zonwering

Handbediening

Bij handbediening is er keuze uit diverse systemen. Door midden van koord en kikker, bediening boven of onder eventueel met doorvoerkatrol voor bediening van binnen uit. De bandopwinder volstaat bij screens zowel binnen als buiten te worden gemonteerd. Een andere mogelijkheid voor de bediening van uw screen is een staaldraadwindwerk.Bandbediening

mono bediening / slingerstang

Afhankelijk van het type en breedte van de screen kan bekeken worden welke bediening het meest geschikt is. Binnen het segment van elektrische bediening, met behulp van Somfy motoren, bestaan verschillende mogelijkheden. Een op de muur gemonteerde draaischakelaar is de meest eenvoudige variant. Een dergelijk schakelaar wordt, indien mogelijk, uit het zicht gemonteerd. Een ander mogelijkheid is een afstandsbediening. 

Afstandbediening

Steeds meer mensen bedienen hun zonneschermen en rolluiken elektrisch. Zonder slingers of optrekbanden. In plaats daarvan doet een fluisterstille, onzichtbaar weggewerkte Somfy elektromotor het werk. Somfy afstandsbedieningen zijn ontworpen voor maximaal gebruiksgemak. Ze zijn ideaal om uw zonneschermen op afstand te openen en te sluiten. Somfy noemt dit systeem met draadloze bediening RTS. Met één afstandsbediening bestuurt U één of meerdere zonneschermen en/of rolluiken, tegelijk of individueel. Het RTS systeem is flexibel en biedt de vrijheid en gemak van bediening op afstand.

Meer weten ?

U heeft een vraag over één van onze producten ? U wilt een afspraak met een van onze vertegenwoordigers, vul uw gegevens in op het contactformulier of bel 070-3230660 en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

EUROLUX ZONWERING

DEN HAAG

TELEFOON:

070- 3230660

  • De beste prijs/kwaliteit verhouding
  • De beste service dicht bij u in de buurt
  • Professioneel laten inmeten en monteren
  • U bent altijd welkom in de winkel voor vrijblijvend advies
  • Stalenservice aan huis