EUROLUX ZONWERING

DEN HAAG

TELEFOON:

070- 3230660

 • De beste prijs/kwaliteit verhouding
 • De beste service dicht bij u in de buurt
 • Professioneel laten inmeten en monteren
 • U bent altijd welkom in de winkel voor vrijblijvend advies
 • Stalenservice aan huis

EUROLUX ZONWERING

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN

dib nieuwsbrief januari 2019

Hierbij ontvangt u onze eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar, hierbij de laatste ontwikkelingen bij dib, trends, acties en nieuwe producten.

Met name op dat laatste vlak hebben we het nodige te melden !

dib heeft de bamboo jaloezieën tot 295cm breed aan ons assortiment toegevoegd. De extra brede variant is beschikbaar in de dib kleuren Wit, Parel Wit, Antraciet en Zwart.
 
Bamboo jaloezieën zijn erg populair en we merken dat er veel vraag is naar onze collectie duurzame bamboo jaloezieën. Om in te spelen op de vraag van de consument hebben we naast de reguliere maat van 243cm breed ook deze extra grote variant ontwikkeld voor de wat forsere raampartijen. Deze producten zijn nu beschikbaar. We gaan bamboo jaloezieën de komende periode actief promoten via social media.

Nieuwe kleuren Authentic Wood

Naast de nieuwe kleuren ladderband die we eind vorig jaar lanceerden en de uitbreiding van onze collectie bamboo jaloezieën, hebben we ook de Authentic Wood-lijn verrijkt met 12 nieuwe kleuren. Deze stijlvolle uitbreiding sluit goed aan op de interieurtrends van 2019. De nieuwe kleuren zijn verkrijgbaar op de 50mm lamel t/m 272cm en zijn inmiddels opgenomen in ons assortiment. 

De 10 mm ladderband is een hit !

Ja, dat durven we inmiddels wel te stellen. Na de introductie van onze 10mm ladderband, zagen winkeliers het aantal bestellingen stijgen.


De subtiele en slanke ladderband valt erg in de smaak bij consumenten.

Binnenkort Nieuwe lijn houten jaloeziën:

dib Robust Wood

In 2019 voegen wij een nieuwe lijn toe aan onze  collectie houten jaloezieën:

dib Robust Wood.


Met deze nieuwe types richten we ons op het hogere segment binnen onze doelgroep. Deze jaloezieën krijgen een wat stoerdere uitstraling en wat meer exclusieve, opvallende kleuren. We vinden deze robuuste houten jaloezieën goed passen binnen de huidige interieurtrends en zijn ervan overtuigd dat deze aanvullende productlijn aan zal slaan bij de consument. 



Wij ontvangen binnenkort de nieuwe

waaiers

.

Houten Jaloezieën

Hout is hot! Het is de ideale combinatie van functie, decoratie en natuur. Houten jaloezieën met koord of, nog mooier, met Ladderband dat het effect van een shutter geeft. De bovenbak wordt geleverd met een koof die in de lamelkleur wordt geleverd.

Maak nu een afspraak met een van onze vertegenwoordigers bij u thuis of op kantoor, ook wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden in onze showroom.

Systeem wordt uitgevoerd met aluminium bak met houten koof in de lamelkleur en het materiaal hout is milieuvriendelijk FSC.

Lamellen 50 mm hout lamelbreedte in diverse kleuren en dessins, andere lamelbreedte mogelijk.

Bediening optrekken en neerlaten door middel van trekkoord en openen en sluiten door middel precisiemechanisme met tuimelkoord.

Montage door middel van een universele schaarsteun zowel op de dag als in de dag en afgewerkt met houten sierkoof welke door middel van magneetstrips wordt gemonteerd.

Een houten horizontale jaloezie bestaat uit houten horizontale lamellen.
Deze lamellen kunnen in verschillende standen worden gezet om meer of minder zonlicht door te laten. De lamellen zijn met een koord of band aan elkaar bevestigd waardoor het geheel naar beneden gelaten kan worden en weer opgehaald kan worden.

Hout is een uitstekende, natuurlijke licht- en warmteregelaar, die zowel thermisch als akoestische zeer goed isoleert.

Door hun rustige uitstraling geven houten jaloezieën een vertrouwd en huiselijk gevoel.

houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in een breed spectrum aan kleuren en in diverse verschillende houtsoorten.

Houten Jaloezieën informatie

Productinformatie

Hout is hot! Het is de ideale combinatie van functie, decoratie en natuur. Houten jaloezieën met koord of, nog mooier, met Ladderband dat het effect van een shutter geeft. De bovenbak wordt geleverd met een koof die in de lamelkleur wordt geleverd.

Meer weten?

U heeft een vraag over één van onze producten? U wilt een afspraak met een van onze vertegenwoordigers, vul uw gegevens in op het contactformulier of bel 070-3230660 en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Technische informatie

Toepassing:

 • Ramen, deuren, etc.

Systeem

 • Aluminium bak met houten koof in de lamelkleur

Materiaal

 • Hout(milieuvriendelijk FSC)

Lamellen

 • 50 mm hout lamelbreedte in diverse kleuren en dessins

Bediening

 • Optrekken en neerlaten door middel van trekkoord
 • Openen en sluiten door middel precisiemechanisme met tuimelkoord

Montage

 • Simpel door middel van een universele schaarsteun zowel op de dag als in de dag.
 • De houten sierkoof wordt door middel van magneetstrips gemonteerd.