zonwering en raamdecoratie

Zonwering en raamdecoratie Den Haag specialist : Onze "know-how" is onze kracht !

Zonwering en raamdecoratie  is een vak apart:
hier komt meestal een hoop bij kijken !
Geïnspireerd door onze rijke ervaring heeft ons team zo'n beetje alles wel meegemaakt. Doordat elke situatie weer anders is, komen wij het liefst, eerst vrijblijvend, bij u thuis kijken hoe de situatie is. We meten meteen de zaak in zodat wij, in goed overleg, samen met u bepalen welke zonwering en raamdecoratie het beste past.
Zo voorkomen we dat een zonwering of raamdecoratie niet blijkt te passen en komt er niemand voor onaangename verrassingen te staan!

Daarna zullen wij u van een eerlijk gecalculeerde offerte voorzien, waar u al dan niet mee akkoord kunt gaan. U krijgt van ons altijd een "all in" prijs, en dat dat wil dus inderdaad zeggen
"alles inbegrepen:"

Dus het netjes demonteren EN afvoeren van uw oude zonwering en raamdecoratie en het afvoeren van het verpakkingsmateriaal van het nieuwe.

Het bezorgen, aansluiten en monteren van de door u gewenste zonwering en raamdecoratie, eventueel extra materiaal, arbeidsloon en BTW.

Geen nacalculaties achteraf dus!

Maar wij helpen u graag!

Kom eens een bezoekje brengen aan onze showroom aan de Appelstraat 232, 2564 EL Den Haag met vakkundige adviseurs. Buiten dat u zich bij ons uitstekend kunt laten adviseren en informeren, kunnen wij u ook tal van tips en voorbeelden aan de hand doen!

Service met een hoofdletter S...

Wij durven best te zeggen dat wij onze goede naam te danken hebben
aan onze kwalitatief hoge service. We noemen een aantal zaken die wij als
‘vanzelfsprekend' beschouwen:
U bent bijna altijd snel geholpen in geval van reparatie of vervanging.
Ons personeel heeft jarenlange ervaring én hart voor het vak
Een gezellig ingerichte showroom, waarin we alle tijd voor u nemen.
Bezorging, aansluiten, uittesten, afvoeren van uw oude zonwering en raamdecoratie en het
verpakkingsmateriaal van het nieuwe: het is altijd bij de prijs inbegrepen.

RAAMDECORATIE EN ZONWERING

UITEINDELIJK BENT U BIJ ONS ALTIJD GOEDKOPER UIT !!!

De Zonwering Boetiek,

de naam voor uw raam !

Al sinds 1989 levert de Zonwering Boetiek aan een grote kring tevreden klanten -zowel bedrijven als particulieren- oplossingen op het gebied van zonwering, rolluiken, raamdecoratie en horren.

De vestiging aan de Appelstraat in Den Haag is sinds december 2006 een traditioneel bedrijf waar goede service en waarden nog hoog in het vaandel staan. In de prachtige ruim opgezette showroom kan men kennismaken met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van zonwering en raamdecoratie. “Wij zijn ervan overtuigd dat maatwerk-oplossing altijd tot het mooiste resultaat zal leiden,” vertellen de eigenaren Peter Kooijmans en Peter Jongejan. “Om dit resultaat te bereiken is een goede start het halve werk!”

Grote keuze

Het ruime assortiment is zorgvuldig samengesteld en biedt een grote keuze uit modellen en uitvoeringen op het gebied van rolgordijnen, lamellen, jaloezieën, vouwgordijnen, plisse en paneelgordijnen en diverse insectenhorren voor zowel ramen als deuren. De Zonwering Boetiek is tevens specialist in het leveren van originele Velux producten.

Ook de buitenzonwering is overzichtelijk te zien in de showroom. Er kan een keus gemaakt worden uit knik-armschermen, uitvalschermen, screens, rolluiken en markiezen, zowel elektrisch als handbediend. Bij de Zonwering Boetiek kan alles naar eigen keus en kleur worden ingevuld. Onder het genot van een kopje koffie kunnen alle ideeën en wensen worden doorgenomen.

Vlotte levertijden

De Zonwering Boetiek hanteert vlotte levertijden met uitsluitend kwaliteitsproducten. Alles is in eigen beheer. Van verkoop tot oplevering door eigen VCA opgeleide monteurs. Er wordt garantie geboden op alle aankopen. Alle prijzen zijn overzichtelijk inclusief BTW, meten en standaard monteren.

Leuke actie

Bij zelfmontage wordt extra korting gegeven. “De service gaat bij ons verder waar een ander bedrijf stopt,” besluiten beide Peters. “Dit geldt ook voor ons onderhoud en reparatieservice. Loop gerust even hier binnen of neem een kijkje op onze site!”

Openingstijden:

De Zonwering Boetiek is gevestigd aan de Appelstraat 232 in Den Haag. Tel. 070-3230660. E-mail info@boetiekzonwering.nl of www.dezonweringboetiek.nl . Geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en zaterdag / zondag / maandag gesloten.

Voldoende parkeergelegenheid aanwezig en goed te bereiken met openbaar vervoer.

Adres:

De Zonwering Boetiek
Appelstraat 232
2564 EL Den Haag
Nederland

Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag van 10.00-16.00 uur
Zaterdag / Zondag / Maandag gesloten