EUROLUX ZONWERING

070- 3230660

  • De beste prijs/kwaliteit verhouding
  • De beste service dicht bij u in de buurt
  • Professioneel laten inmeten en monteren
  • U bent altijd welkom in de winkel voor vrijblijvend advies
  • Stalenservice aan huis

EUROLUX ZONWERING

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN

Verosol

De plissegordijnen van Verosol zijn niet alleen mooi, ze dragen ook direct bij aan een lagere energierekening ! Door de gepatenteerde metallic coating zijn ze extra warmtewerend in de zomer en isolerend in de winter.

Bespaar op je energierekening!

De plisségordijnen van Verosol zijn naast mooi, elegant en sfeervol ook nog eens zeer functioneel. Want dankzij de gepatenteerde aluminium coating aan de achterzijde hebben deze plisségordijnen een zeer isolerende werking. In de zomer wordt het zonlicht buiten gehouden, in de winter blijft juist de warmte binnenshuis. Hierdoor bespaar je met de producten van Verosol tot wel 25% op je energierekening !

VeroCell

Wil je nog meer isoleren ? Kies dan voor de VeroCell stoffen van VeroCell. Deze plisséstof bestaat uit 2 lagen stof waardoor een extra isolerende buffer ontstaat tussen het raam en de rest van de ruimte. Uiteraard is ook de VeroCell collectie voorzien van de weerkaatsende metallic laag.

Verosol Twin Plissé

Verosol Twin Plissé

De Twin Plissé biedt de mogelijkheid twee stoffen te combineren in één plisségordijn. Zo kan je kiezen uit een stof met hoge transaprantie die overdag isoleert waarbij uitzicht naar buiten behouden blijft en inkijk wordt verminderd. Wanneer het donker wordt en binnen de lichten aan zijn kies je voor een stof met bijna geen transparantie zodat je geniet van maximale privacy.

Verosol Vario Plissé

De Vario Plissé is een ingespannen plissé waarbij het mogelijk is zowel de onderzijde als bovenzijde op een gewenste stand te zetten.
De Vario Plissé kan tevens gemonteerd worden met een klemsysteem waardoor deze ook geschikt zeer geschikt is als raamdecoratie voor naar binnen openende ramen, zoals een raam met een draai/kiep systeem.

VeroFit montage op glaslatten

Verosol VeroFit; monteren zonder boren !

De VeroFit bestaat uit een magneetstrip die wordt geplakt op een aluminium of kuststof kozijn. Als volgt wordt een frame inclusief plisségordijn (ook Vario Plissé of Twin Plissé!) op de magneetstrip bevestigd. Door deze wijze van montage is boren overbodig!
De VeroFit is zeer geschikt voor draai/kiepramen !

Verosol Serre Plissé

Verosol Serre Plissé

De Serre Plissé is speciaal ontwikkeld als zonwering voor een lichtstraat. Deze schuin lopende ramen zijn geen probleem voor dit doek wat door geleiders loopt. Zit de lichtstraat op een moeilijk bereikbare plaats ? Ook daarvoor is een oplossing; voer de zonwering uit met een (draadloze) motor met afstandbediening !

Verosol speciale plissés

Verosol Speciale Plissé

Heb jij een raam met driehoekig, rond of trapezium vorm en denk je dat zonwering of raamdecoratie daar niet mogelijk is ? Vraag één van onze adviseurs om te mogelijkheden van een Verosol plissé. Dankzij diverse ingenieuze systemen is er vaak meer mogelijk.